A MHKHSZ 25. évfordulós ünnepsége

A Magyar Huszár és Katonai Hagyományőrző Szövetség valamennyi volt és jelen tagjának.

Tisztelt Bajtársaim!

A MHKHSZ megalakulásának 25. évfordulóját ünnepeljük idén, szeptember 16-17-én Budapesten. A Szövetség szeretné meghívni valamennyi volt és jelenlegi tagját, hogy együtt ünnepeljünk.

A megemlékezésen emléktárgyakat, kitüntetéseket adunk át, amelynek listáját a beérkezett adatok alapján most állítjuk össze.

  • Kérek minden csapatvezetőt, és az időközben feloszlott egykori csapat tagokat, hogy minél előbb jelentkezzenek a felhívásban szereplő címen (v.Győrffy-Villám András: villam48@t-online.hu).
  • A jelentkezésen kérem feltüntetni a csapat nevét, a fegyvernemet, a korszakot, a tagnévsort (rendfokozattal együtt) és a vezetőt (elnök, parancsnok) elérhetőséggel, akivel a kapcsolatot felvehetem és tarthatom.
  • Kérem továbbá, ha valaki tud olyan bajtársról, aki különböző okból már nem tartja a kapcsolatot a hagyományőrzéssel (idős kor, visszavonultság, külföldi tartózkodás stb.), de egykor bajtársunk volt, közölje a nevét és az elérhetőségét.
  • Kérem azt is, ha van olyan személy, aki nem hagyományőrző, de kiemelt támogatást nyújtott munkánkhoz, és érdemes a meghívásra, ill. kitüntetésre, a csapatvezető jelezze (név, elérhetőség, érdem).
  • A jelentkezéssel egyidejűleg kérem, hogy a csapatok vezetői a csatolt listán szereplő emléktárgyak és kitüntetések személyekre bontott javaslatait is tüntessék fel. (pl: X.Y. hő. hadnagy, javasolt kitüntetés: HKC III.)
  • A szövetségi kitüntetéseken kívüli esetben (pl.: HM) nagyon szűk a határidő, amelyet azt adományozók határoznak meg, pontosabban rendelet, ill. állami intézményi rendtartás szabályozza! Ez azt jelenti, hogy a késedelmes javaslatokat nem áll módjukban figyelembe venni!
  • A mellékletben megtaláljátok az ajándékok és a kitüntetések listáját, amelyeket az általatok javasolt hagyományőrző bajtársak kapnak.
  • Az ünnepi rendezvényre vonatkozó részletes tájékoztatást a jelentkezések begyűjtését követően mindenki megkapja.

Erőt, tisztességet!

v.Győrffy-Villám András
hő. dandártábornok

Címkék